Hiisin ja Yolan blogi

espanjanvesikoira Hiisin & stabyhoun Yolan treenejä ja touhuja

Ensimmäinen mistermittelö häämöttää

3 kommenttia

Hui! Uskaltauduin ilmoittamaan Hiisin pääsiäismaanantain näyttelyyn Ruovedelle. Mitään hajua ei tietenkään ole siitä, mikä ihme on drive in -näyttely. Autolla suoraan kehään vai? Luukulta arvostelu, hamppari ja ranut?

Muistelen, että olen elämäni aikana käynyt yhden tai mahdollisesti kaksi kertaa koiranäyttelyssä. Mitään en koko hommasta tajunnut, ja hirveästi paleli koko ajan. Aika kului tooodella hitaasti. Joku jo saattaakin arvata, että en suoranaisesti tärise innosta =). Lisäksi meidän lomareissu ja jääkausiprosessi blokkaavat melkein kaikki treenailumahdollisuudet, joten nyt luotetaan erittäin vankasti Brutuksen luontaiseen lavasäteilyyn.

Ajattelin kyllä pestä Hiisin edellisenä päivänä, mutta muutoin pelmahdamme paikalle ihan au naturel. Koiran aion esittää jotakuinkin al dente. Tai sitten Jarkko esittää sen incognito. Mennään siis kokeilemaan ja katsotaan miten käy. Mietitään sitten, tarvitseeko seuraavaa kertaa varten opetella oikein jotain taitojakin.

Voilà! Todistusaineisto kertoo, että reenattu on. Mulle riittää, kun tästä miinustetaan leveä panta, vesilätäkkö ja kurat persiistä.

Piti lopulta tietysti googlettaa se drive in -näyttely. Hauva.com tiesi kertoa seuraavaa:

Nykyään lähestulkoon kaikki viralliset näyttelyt ovat Drive-in näyttelyitä. Drive-in eroaa tavallisesta näyttelystä siinä että siellä on liukuva aikataulu. Koiran pitää olla näyttelyssä tuntia ennen kehän alkua ja saa lähteä heti arvostelun jälkeen.

3 thoughts on “Ensimmäinen mistermittelö häämöttää

  1. Ennen oli kai sellanen meininki, että sinne näyttelypaikalle piti mennä aamulla ja olla koko päivä, kai. Ainakin kissanäyttelyt on vieläki sellasia. Eihän tossa ole mitään järkeä! Drive-in ainoa oikea.

  2. Nähdään sitten Ruovedellä 🙂 silä minäkin ilmoitin Ninjan sinne

    • Onpas hauskaa, että tekin tulette :). Jos tuttuja piisaa, niin siellähän saattaa vaikka viihtyä ;). Pääsiäisenä nähdään siis!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s