Hiisin ja Yolan blogi

espanjanvesikoira Hiisin & stabyhoun Yolan treenejä ja touhuja

Sunnuntai-illan tokot

Jätä kommentti

Iltatreeneistä videomatskua.

Aloitus ruutuun menolla niin, että herkkupurkki odotti ruudussa. Alle viisi kertaa ollaan kaiken kaikkiaan ruutuun menoa treenattu ja ideana on ollut vahvistaa vauhdikasta menoa ruudun keskustan tuntumaan. Hyvin Hiisi jo bongaa ruudun ja haluaisi sinne oma-aloitteisestikin mennä.

Sitten molemmat jäävät. Alkuseuruut muuten ihan ok, mutta ekat askeleet Hiisi seuraa pää matalana. Jatkossa siis lisää palkkoja perusasennosta sekä ekasta ja tokasta seuruuaskeleesta. Itsekin voisin lähteä rauhallisemmin liikkeelle. Jäävissä oli ihan varman oloinen koira. Seisomisessa on vielä aika rankka käsiapu, jonka näköjään annan vähän isompana kuin oli tarkoitus :O. Siinä on välillä ollut pientä steppailua, joten palkkasin ensimmäisen kerran hyvästä odottamisesta, toisella kerralla perusasennosta. Maahanmenossa ei apuja, vapautus maasta.

Hypyssä näkyy pientä epävarmuutta (hitautta) ja taipumusta hakeutua vinoon esteen taakse. Hyppyyn varmaankin tarvitaan lisää toistoja ja niiden kautta varmuutta sekä koiralle ajatusta siihen, että oikea paikka on suoraan esteen takana. Ehkä pieni vauhti-/suuntakuuri kosketusalustan kanssa olisi paikallaan.

Toinen ruutuun meno tehtiin niin, että ruudussa ei ollut palkkaa valmiina. Vähän lötkömpää oli meno kuin ekalla kerralla. Kerittiin tosin siinä välissä jo kaikenlaista touhutakin, eli ehkä Hiisi alkoi jo vähän väsähtää.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s