Hiisin ja Yolan blogi

espanjanvesikoira Hiisin & stabyhoun Yolan treenejä ja touhuja

Lonkanvetoviikko

Jätä kommentti

Tällä viikolla ei treenattu yhtikäs mitään. On ihan kiva pitää välillä taukoviikkoja ja katsoa, näkyykö löysäilu Hiisissä jotenkin. No eihän se ole näkynyt. Ihan tavallisen rennosti se on loikoillut kotona, enkä ole huomannut mitään turhautumisen merkkejä.

Yhtenä päivänä lenkillä innostuin kokeilemaan, muistaako Hiisi vielä noutotempun, jonka sille jokunen kuukausi sitten opetin. Muistihan se =). Ideana on siis, että koira osaa käskystä palata kulkemaamme reittiä takaisin ja tuoda matkan varrelle pudonneen esineen. Tätä on päästy testaamaan pari kertaa tositilanteessakin. Ensimmäisellä kerralla oli pimeää enkä oikeasti tiennyt, missä vaiheessa matkaa rukkanen oli pudonnut. Silloin yön pimeydessä odotusaika tuntui tosi pitkältä, mutta kaipa se rukkanen korkeintaan puolen kilsan päässä oli. Hienosti toimi tositilanteessa Hiisi! Tässä tällä viikolla päivänvalossa kuvattu ”harjoitus”.

Lisää vidoematskua pukkaa, koska löysin eilen puhelimesta videon niiltä ajoilta, kun Hiisi oli vielä pikkuinen pentu. Hiisiläisen elämänasenne oli kyllä nähtävissä jo 14 viikon iässä. Tuossa iässä se oli jo pari viikkoa ehtinyt miehekkäästi nostaa koipeakin pissatessaan. Melkoinen äijä ja päällepäsmäri se on ollut kakarasta asti.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s