Hiisin ja Yolan blogi

espanjanvesikoira Hiisin & stabyhoun Yolan treenejä ja touhuja

Hakua hakua

Jätä kommentti

Vastahan viimeksi tuumasin, ettei viikon treenitauko näy koirassa mitenkään. Tajusin sitten, että näkyyhän se. Hiisi on nimittäin koko viime viikon tuonut joka lenkiltä kepin, joka on juhlallisesti jätetty talteen autokatokseen. Kun ihmettelin viikon aikana kertynyttä keppikasaa, niin  tajusin, että ei se normaalisti lenkeillä tuollaista touhua. On vissiin reppana koittanut parhaansa mukaan olla avuksi =).

Tänään reenitön viikko ei enää ollutkaan reenitön, sillä treenattiin hakua pk-porukan kanssa NPKH:n majalla. Otin Hiisille umpipiiloihin kaksi valmista maalimiestä, koska mitäpä sitä turhia nynnyttelemään ;). Tosi hienosti toimi Hiisi, teki varmat ilmaisut irtorullilla eikä edes käyttänyt valmiita polkuja, vaan meni tasan sieltä, mistä hajun sai nenäänsä. Mainio asenne oli koiralla, eikä keskittyminen rakoillut <3. Tästä on tosi hyvä jatkaa kevättä ja kesää kohti.

Kenttä oli niin hyvässä kunnossa, että tein ex tempore myös pari luoksetuloa ja liikkeestä maahanmenon. Superhyvin teki perrolainen nekin =). En voi olla muuta kuin hirmu tyytyväinen taitavaan ja innokkaaseen Hiisi-koiraan.

Kevättä kohti kun mennään, niin joka paikassa tuntuu olevan koiranpentuja. Mistähän johtuu? Ei mulla suinkaan mitään pentukuumetta ole, mutta sen verran pehmenin, että kaivelin puhelimesta lisää videoita pentupallero-Hiisistä. Tämän pätkän staroina Hiisi ja Liina-parson.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s