Hiisin ja Yolan blogi

espanjanvesikoira Hiisin & stabyhoun Yolan treenejä ja touhuja

Hakua lauantaina

Jätä kommentti

Lauantaina käytiin hakutreeneissä, joissa otettiin ensimmäistä kertaa näyttöliina mukaan näytölle. Tällä kertaa oli mukana myös videokamera, joka osoittautu tässäkin lajissa aivan mainioksi treeniavuksi. Itseäänhän on suorastaan mahdotonta havainnoida (varsinkin jos yrittää samaan aikaan keskittyä tekemään jotain), ja usein treenien jälkeen olen huomannut, että muistikuvat itse treenistä ovat vähän hatarat.

Näyttöliina ei tuntunut aiheuttavan koiralle harmia, mutta kehuin kuitenkin varuiksi etenemisestä liina kireällä. Parantamisen varaa löytyy ainakin rullan pitämisessä loppuun saakka sekä itse asiaan keskittymisessä. Urosmaisia urpoiluja täytyy ruveta karsimaan maastossa ihan kunnolla ja muistaa samalla itse olla selkeä ja mustavalkoinen. Kesken hommien ei ole sallittua merkkailla eikä toisten koirien tuoksuja saa nuuskutella.

Ketjua rullan ottaminen-tuonti ohjaajalle-rullan pito-irrotus voisi mielestäni vahvistaa joka kohdasta. Tässä treenissä viimeisellä maalimiehellä päätin kutsua koiran, kun se jäi miettimään, saisiko ruuan ehkä heti. Jatkossa voisin antaa sen itse miettiä, mitä pitikään tehdä. Lisäksi täytyy muistaa, että jos maalimiehellä on palkkana sekä ruoka että pallo, Hiisi haluaa ensin ruuan. Treenin jälkeen mentiin keskilinjalle vielä leikkimään ja Hiisi tuntui siitä palkkaantuvan oikein hyvin.

Treeni lyhyesti siis: molemmissa etukulmissa valmiit maalimiehet, kolmas hetsauspakona. Tässä onkin muuten hyvä tilaisuus nähdä, miltä Hiisi näyttää, kun sitä hetsataan :D.

Kiitos treenikavereille kuvaamisesta! Videot voipi katsastaa tästä:

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s