Hiisin ja Yolan blogi

espanjanvesikoira Hiisin & stabyhoun Yolan treenejä ja touhuja

Siskolikka kylässä

2 kommenttia

Saatiin tässä taannoin Ninja-sisko pariksi viikoksi kyläilemään. Olikin huikean hyödylliset kyläilyt, sillä siinä parin viikon aikana pääsin mainiosti työstämään Hissukan intoa tyttöjen perään ja hallintaa niissä tilanteissa. Kaiken kaikkiaan meni tosi hienosti, ja hallinta sekä itsehillintä paranivat taas. Onhan se perusolemukseltaan törkeän flirtti äijäkoira ja tuskin siitä miksikään muuttuu. Oppipa kuitenkin hillitsemään itseään, käyttäytymään kohteliaasti ja kuuntelemaan minua.

Ainoa harmitilanne syntyi, kun siskolikka paukkasi takavasemmalta yllättäen väliin, kun Jarkko leikitti Hiisiä vetolelulla. Se oli virhe, ja sisko saikin sen ikävästi korvalehdessään tuntea. Viesti meni kuitenkin ilmeisen hyvin perille, ja sen selvityksen jälkeen koirien välit olivat taas hyvät. Siitä lähtien ihmisen kanssa leikittiin hyvässä järjestyksessä kukin omalla vuorollaan.

IMG_6043
IMG_6065-001
IMG_6086
IMG_6188
IMG_6211
IMG_6221
IMG_6226
IMG_6244
IMG_6287
IMG_6335

2 thoughts on “Siskolikka kylässä

  1. Niin että olkoot miten ihana nainen tahansa, niin vetolelu on pyhä. 😉
    Pasolla oli vähän samanlaista dilemmaa tuossa kesällä, kun uimarannalla oltiin ja sielä oli ihana tyttöystävä, mutta kun tyttis yritti ottaa Pason kepin, niin siinä meni raja. 😉 Paso tosin selkeästi yritti sanoa silleen mahdollisimman kohteliaasti ja nätisti, kun tyttis kuitenkin OLI tosi ihku, mutta kun se keppi… 😀 Nauratti oikeen katsella niiden touhuja. 😀

  2. Ongelma oli varmaankin siinä, että kun se vetoleikki oli Hiisin ja Hiisin ihmisen välinen juttu, niin siihen väliin ei vain voinut vieras koira tunkea. Ehkä saman lauman jäsenillä nuo asiat selvitellään sillain hienovaraisemmin ja ne säännöt muotoutuvat pikku hiljaa, että mitä kukakin koira saa tehdä. Siskokoira on omassa kotilaumassaan se, joka vie muilta koirilta lelut suusta, joten siksi paukkasi meilläkin niin röyhkeästi väliin.

    Kaikkein hauskinta Hiisin mielestä oli napata pikku painostuksella siskon suusta lelu, juosta täysiä karkuun ja pysähtyä välillä lällättelemään ja houkuttelemaan uudelleen takaa-ajoon. Sisko juoksi perässä ja karjui, kun ei saanutkaan kiinni. Yllättäen siskoa ei tämä leikki ikuisen takaa-ajajan roolissa enää kiinnostanut sen jälkeen, kun sille selvisi, mikä on Hiisin toivoma kuvio ;).

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s