Hiisin ja Yolan blogi

espanjanvesikoira Hiisin & stabyhoun Yolan treenejä ja touhuja

Vaivaiskoira vaihteeksi saikulla

Jätä kommentti

Voihan kurjuus TAAS! Meillä ei ilmeisesti ole vielä ollut tarpeeksi paskaa tuuria, koska eilen iltapäivällä Hiisi sai silmäänsä pusikosta haavan aika lailla keskelle silmää. Itse en haavaa ensin nähnyt enkä tajunnut, että sellainen saattaisi olla, kun Hiisi mitenkään ilmaissut, että nyt sattui. Luulin tyhmänä silmätulehdukseksi. Vaikka isommat oireet tulivat yhtäkkiä, niin Hiisi on joskus aiemminkin satunnaisesti hieraissut päätään esimerkiksi mattoa vasten ja jotenkin ajattelin, että nyt se satunnainen kutina on muuttunut tulehdukseksi.

Yritin aluksi päästä Hakametsään Sanna Elfvingille, mutta ei toivoakaan. Lopulta saatiin tänään Reviiriin Lotta Tunturille aika. Diagnoosi: sarveiskalvohaava oikeassa silmässä. Klinikalla saatiin silmään atropiini-tippa helpottamaan kipua ja laajentamaan mustuaista sekä piikki tulehduskipulääkettä. Kontrolliaika on tiistaina. Siihen saakka laitetaan silmään parin tunnin välein Oftan Akvakol -antibioottitippa ja Bepanthen-keinokyyneleitä. Kipulääkkeeksi Rimadyliä. Tänään tai huomenna mahdollisesti vielä tippa atropiinia, jos vaurioituneen silmän mustuainen kutistuu terveen silmän mustuaista pienemmäksi.

Nyt keikutellaan sitten kauluri päässä ainakin tiistaihin ja toivotaan, että silmä paranee ilman suurempia murheita. Ja huomenna osteopaatille selkävaivoja ihmettelemään. Jippiaijee. Saahan ne omat (ja miehenkin) rahat näinkin kulumaan.

IMG_3523

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s