Hiisin ja Yolan blogi

espanjanvesikoira Hiisin & stabyhoun Yolan treenejä ja touhuja

Herra 47 & naaras

5 kommenttia

Kuten tutut tietävät, Hissukka (alias Herra 47) ei ole naaraiden keskuudessa millään tavalla suosittu seuralainen. Överiflirtti luonne ja innokkaat hurmausponnistelut takaavat kauniimman sukupuolen ikuisen epäsuosion. Jos Hissukka olisi ihmismies, se ördäisi selvin(kin) päin naisille törkeitä iskurepliikkejä ja kourisi himokkaasti haarojaan uskoen vilpittömästi, että naisväki sellaisesta innostuu. Tsek tis out.

5 thoughts on “Herra 47 & naaras

 1. Moi! Perheessämme on yksi vähän koiralle allerginen ja eikös espanjanvesikoira sovi usein hieman allergiselle? Entäs onko espanjan vesikoiralla kuinka voimakas riista vietti sillä meillä asustelee myös kaksi marsua.. Kuinka usein ja millaisia lenkkejä teet koiriesi kanssa? Kiitos jos vastaat:)

 2. Moi!

  Mahdotonta sanoa, sopiiko espanjanvesikoira allergiselle vai ei. Allergiset ihmiset ovat saaneet oireita ainakin tästä meidän koirasta. Joku allergikko on kuitenkin pystynyt ainakin kylässä käymään allergialääkkeiden voimalla. Eipä sitä varmaan voi tietää muuten kuin kokeilemalla. Koirayksilöt ovat erilaisia ja allergikot ovat erilaisia.

  Riistavietin voimakkuus espanjanvesikoirilla vaihtelee paljon. Se näkyy niin, että osa espanjanvesikoirista häviää herkästi metsässä peurojen ja jänisten hajujen perään ja tulee takaisin sitten kun tulee. Jos kotona on esim. marsuja, niin silloin on ehkä olennaisempaa sen oman yksilön saalisvietti. Saalisviettiselle koiralle on tyypillistä sännätä koirasta poispäin liikkuvan ”saaliin” kimppuun. Saalisvietin voimakkuus vaihtelee tämänrotuisilla suuresti. Jos asiaan viitsii alusta asti kunnolla paneutua pennun kanssa, niin oman kodin muut lemmikit saavat varmastikin pitää henkikultansa.

  Lenkkeilen oman koirani kanssa 3-4 kertaa päivässä, ja aikaa ulkoiluun kuluu päivästä riippuen vajaasta tunnista neljään tuntiin. Aktiivinen koira kaipaa kyllä paljon liikuntaa, mutta toisaalta myös jotain järkevää tekemistä, jossa saa käyttää aivojaan, nenäänsä ja hampaitaan. Nämäkin tarpeet tuntuvat olevan kovin yksilöllisiä. Joku koirayksilö on tyytyväisempi vähempään kuin joku toinen.

  Jos olet pentua ottamassa, niin kannattaa varmasti kysellä näitä asioita niistä pontentiaalisen koiranpennun vanhemmista ja kertoa rehellisesti, millaista koiraa ja minkälaiseen tarkoitukseen teidän perhe etsii. Tämänrotuiset koirat saattavat olla keskenään niin kovin erilaisia, että koiran vanhempien (ja niiden lähisukulaisten) luonteet kertovat varmasti parhaiten siitä, millaisia pentuja jostain tietystä yhdistelmästä on odotettavissa.

 3. xD Ahhahaa!!
  ”Hei beibe – tsiigaa mun palleja! No, kato kato! Tsekkaa ku mä oon mahtisonni!!”
  Voi Hissua. ❤

  • Eikä paljon siskolikan protestikitinät auta. Pallia pukkaa feissiin vaikka väkisin :DDD. Hirvee sika. Totuuden nimessä on myönnettävä, että se yritti ensin lahjoa naarasta kantamalla sen eteen mm. golfpallon ja patakintaan. Mulla kun on tapana innostua siitä, että mulle tuodaan esineitä ;). Mutku koiranaaraat, ne ei vaan tajuu.

 4. Aika kummallista, ettei innostuta, vaikka selvästi toinen tarjoutuu sekä yhteisiin harrastuksiin että ruoanlaittoon rakkaalleen. 😉

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s